Opis apartmajev


Zgornji apartma 3+2 [5 ležišč]

Zgornji apartma se razprostira na približno 70 m2 bivalnih površin in terasi velikosti 15 m2 ter lahko sprejem do 5 odraslih oseb. V njem se nahaja ena enoposteljna in ena dvoposteljna soba, dnevna soba s pomožnim ležiščem za 2 osebi, kuhinja in kopalnica.
Prostor s pomožnima ležiščema je moč pregraditi z drsnimi vrati, tako da se lahko v nekaj sekundah dnevna soba spremeni v intimno spalnico.

Apartma vsebuje tudi dodatne ugodnosti, v kuhinji je hladilnik z manjšim zamrzovalnikom ter električna pečica z dvema električnima ploščama in dvema plinskima gorilnikoma. V kopalnici je pralni stroj, ki je lahko še kako koristen za družine z majhnimi otroki.

Večere si lahko krajšate pred televizijskim ekranom, ki ima na razpolago na stotine satelitskih kanalov, med njimi tudi slovenske. Za lagodnejše vzdušje v vročih dneh pa vam bo vsekakor prav prišla klima.
Spodnji apartma 4+2 [6 ležišč]:

Spodnji apartma se razprostira na dobrih 80 m2 bivalnih površin in terasi velikosti 50 m2 ter lahko sprejem do 6 odraslih oseb. V njem se nahajata dve dvoposteljni sobi, dnevna soba s pomožnim ležiščem za 2 osebi, kuhinja z 3-metrskim šankom in dvema kopalnicama ter enim straniščem.

Prostor s pomožnima ležiščema je moč pregraditi z drsnimi vrati, tako da se lahko v nekaj sekundah dnevna soba z jedilnico spremeni v intimno spalnico.

Apartma vsebuje tudi dodatne ugodnosti, v kuhinji je hladilnik z večjim zamrzovalnikom ter električna pečica z dvema električnima ploščama in dvema plinskima gorilnikoma. V stranišču je pralni stroj, ki je lahko še kako koristen za družine z majhnimi otroki.

Večere si lahko krajšate pred televizijskim ekranom, ki ima na razpolago na stotine satelitskih kanalov, med njimi tudi slovenske. Za lagodnejše vzdušje v vročih dneh pa vam bo vsekakor prav prišla klima. V kolikor raje uživate v lahkotnem večernem vetriču, lahko izkoristite teraso, na kateri se nahaja velika kamnita miza z kamnitim kotom.


Ostalo:

Hišni ljubljenčki: Zaradi slabih izkušenj načeloma ne sprejemamo hišnih ljubljenčkov. V kolikor se nikakor ne želite ločiti od njih in na vsak način želite priti k nam, nas prosim kontaktirajte.

Kajenje: Kajenje v kuhinji in dnevni sobi je dovoljeno, v kolikor pa brez kadečih palčk nikakor ne morete tudi med spanjem, pa vas prosim, da ogorkov ne otresate po postelji. Zaradi velike nevarnosti požarov v naravi, pa vas ravno tako vljudno naprošam, da ogorkov ne mečete po okoliških travnikih ali grmičevju. Hvala!